biancaspits.nl

nieuws archief 2021

23-04-2021

Gratis loopbaanadvies voor Rijksmedewerkers

 Het loopbaanadvies in het kort

 

Het loopbaanadvies helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten. Het traject ziet er als volgt uit:

 

Vraag loopbaanadvies aan

  • Iedere rijksmedewerker heeft het recht om eenmaal per vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen. Je kunt hier een subsidie voor aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief btw).

    Wil je aan de slag met je loopbaan? Grijp je kans en vraag een loopbaanadvies aan via het A+O fonds Rijk.

Waarom A+O fonds Rijk dit belangrijk vindt

Tevreden medewerkers zijn waardevolle medewerkers. En je bent sneller tevreden als je werk uitvoert dat je leuk vindt en dat bij je past. Twijfel je over jouw loopbaan en wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt? Neem dan de regie over je eigen loopbaan en vraag een loopbaanscan en bijbehorend loopbaanadvies aan.

 

 

        Kom ik hiervoor in aanmerking?

  • Je komt in aanmerking voor de subsidie als je rijksmedewerker* bent en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Je mag overigens niet eerder gebruik hebben gemaakt van de regeling loopbaanadvies. De regeling loopt af op 30 juni 2022
  • Je vraagt een loopbaanscan aan via het A+O fonds Rijk. Je meldt je voor deze regeling aan via het digitaal dossier van Loopbaanadvies.
  • Je vraagt voor maximaal € 1.500 exclusief btw (€ 1815 inclusief btw) een subsidie aan voor een vertrouwelijk loopbaanadvies bij een professionele loopbaandeskundige.
  • Ik zorg voor een offerte die voldoet aan de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze regeling.
  • Na akkoord van het A+O fonds Rijk gaan we van start.
  • Je bepaalt zelf wat je met het loopbaanadvies doet. Je kunt het bespreken tijdens je jaarlijkse loopbaangesprek, maar je kunt het ook voor jezelf houden en je eigen plan trekken. Jouw resultaten blijven in ieder geval anoniem.

Ga voor meer informatie naar de pagina regeling Loopbaanadvies of meld je meteen aan voor de regeling.

 

Bianca Spits is Register Loopbaanadviseur, opgenomen in het Noloc Register.

 

Voor meer informatie kan je me altijd even bellen of mailen.

 

BIANCA SPITS
Coaching & training
T 06 543 848 65

Info@biancaspits.nl